Cif
A Ragyogjon Magyarország! Program

Tiszta környezetben mindannyian jobban érezzük magunkat.

Ez a felismerés hozta létre a Cif Ragyogjon Magyarország Programot, amelynek célja közösségi élettereink felületeinek a megtisztítása. Ezáltal a közterek, parkok, homlokzatok, térplasztikák visszanyerik eredeti vonzerejüket, és a hétköznapok apró örömforrásaivá válnak az ott élők számára. A programot több lépcsőben valósítjuk meg, amelynek állomásairól itt az oldalon folyamatosan tájékozódhatsz.


Megtettük az első lépést a ragyogó Magyarországért!

Újra régi fényében ragyog a Gyermekvasút Hűvösvölgyi végállomása!

2019. április 8. és 11. között megtisztítottuk a Cif Ragyogjon Magyarország! Program első állomását. A professzionális tisztító csapatunknak és a rengeteg önkéntesnek köszönhetően a Gyermekvasút Hűvösvölgyi végállomása szebb, mint valaha.

Köszönjük a csodálatos munkát!

Hogy miért vágtunk bele? Tiszta ügy! Ismerd meg a kezdeményezés célját és azt, kinek mennyit jelent egy tisztább, élhetőbb környezet! Nézz bele Te is az esemény hangulatába, és ismerd meg a résztvevők véleményét a kezdeményezésről!

Az eseményen aktívan résztvevő Magyarósi Csaba videójából kiderül, milyen kötetlen hangulatban is telt ez a komoly munka.

Ez azonban csak az első lépés volt Magyarország ragyogóbbá tételében! Az országos tisztító túra újabb állomásáról a közönség dönthet.

Kövessetek minket, ismerd meg a helyszíneket és szavazz! Tegyük együtt ragyogóvá Magyarországot!