Termékek

Próbálja ki bármelyik Cif tisztítószert, és élvezze a hatékonyságuk nyújtotta nyugalmat!

Folyékony súrolószer

A Cif súrolókrém mikroszemcséket tartalmaz, melyek mélyen a szennyeződésekbe hatolva a makacs szennyeződéseket is eltávolítják. A mikroszemcsék hatékonyságának köszönhetően kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatja kedvenc tárgyait. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt.

Fel

Spray

A Cif új szórófejes termékei az eddiginél még hatékonyabban távolítják el a makacs szennyeződéseket otthonában, legyen szó akár vízkőről vagy zsíros szennyeződésekről. Szórófejes kialakításuknak köszönhetően könnyedén felvihetőek vízszintes és függőleges felületekre egyaránt, megkönnyítve ezzel a mindennapi takarítást. Az eddigi legjobb Cif sprayk az alábbi variánsokban érhetőek el.

Fel

Törlőkendők

Fel

Padlótisztítók

A Cif Brilliance általános tisztítószer fényessé, csillogóvá varázsolja a padlót és más felületeket. Hígítva és hígítás nélkül egyaránt alkalmazható. Elsősorban nagy felületek, például fürdőszoba-, és konyhapadló, illetve más mosható felületek tisztítására ajánljuk.

Fel

Kézi mosogatószerek

A Cif mosogatószer elődje 1992 óta volt jelen a magyar piacon, portfoliója folyamatosan bővült, ami az állandó megújulást jelentette, valamint biztosította a legkülönbözőbb fogyasztói igények kielégítését. A Cif kiváló zsíroldó képességének és kellemes illatának köszönhetően hatékony segítséget nyújt a mosogatásban.

Fel