A folyékony súrolószer megszületése és fejlődésének története

A Cif súrolószerek pályafutása az ötvenes évek végén kezdődött, amikor a folyékony súrolószerek még nem terjedtek el széles körben. A Cif alapanyaga eredetileg egy egészen más jellegű kutatás eredménye volt, a kutatók véletlenül fedezték fel ezt a folyékony halmazállapotban is stabil összetételt. A hatvanas években a technológiát alaposan tanulmányozták és tökéletesítették. Végül a folyékony súrolószer a boltokban is megjelent, elsőként Franciaországban. A hatvanas évek végére a fogyasztók is elismerték a Cif folyékony súrolószerek nagy előnyét, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A hetvenes években a Cif súrolókrémek egész Nyugat-Európában elterjedtek. A későbbiekben a márka többféle variánsban is megjelent: a fogyasztói igényeknek való megfelelés vezérelte az újabb termékfejlesztést. A kilencvenes években a termék összetételének módosításának köszönhetően tisztító hatása még erősebb lett. A további folyamatos fejlesztések pedig az ezredfordulóra egy még sűrűbb, modernebb súrolószert eredményeztek. A súrolókrémek erejét ma már kényelmesen használható spray formátumban is megtapasztalhatják a háziasszonyok.

A Cif termékek Magyarországon

Folyékony súrolószerek

A Cif termékcsalád története Magyarországon 1993 márciusában a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer meghódította, és hosszú évek óta vezeti a piacot.

A Cif súrolókrém mikroszemcséket tartalmaz, melyek mélyen a szennyeződésekbe hatolva a makacs foltokat is eltávolítják. A mikroszemcsék hatékonyságának köszönhetően kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatja kedvenc tárgyait. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt.

Cif kézi mosogatószerek

A Cif kézi mosogatószer 2003 februárja óta kapható. A korábbról jól ismert Sunlicht márka született újjá Cif néven, megtartva hatékonyságát. A Cif mosogatószer elődje 1992 óta volt jelen a magyar piacon, portfoliója folyamatosan bővült, ami az állandó megújulást jelentette, valamint biztosította a legkülönbözőbb fogyasztói igények kielégítését. A Cif kiváló zsíroldó képessége, kellemes illata és tetszetős megjelenésének köszönhetően prémium kategóriás terméknek számít a mosogatószerek piacán. A megújult Cif mosogatószer 3 illatvariánsa: Lemon, Sensitive valamint Antibakteriális. Minden flakonos változathoz tartozik utántöltő is.

Cif Brilliance

A Cif Brilliance általános tisztítószer fényessé, csillogóvá varázsolja a padlót és más felületeket. Hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható. Elsősorban nagy felületek, például fürdőszoba-, és konyhapadló, illetve más mosható felületek tisztítására ajánljuk. Négy izgalmas illatban kapható: Ocean, Lemon & Ginger, Pink Orchidea és Flower Cocktail.

Cif fürdőszobai tisztítószer

A 2003 szeptembere óta kapható fürdőszobai tisztítószert a vízkő- és szappanlerakódások hatékony eltávolítására fejlesztettük ki, és a Cif termékektől már megszokott alapossággal és kíméletességgel távolítja el a szennyeződéseket.

Cif Super Cream

A Cif univerzális súrolókréme 2005 őszén jelent meg a magyar piacon. Hatékonyan távolít el mindenféle makacs szennyeződést az egész háztartásban.

Cif Power Cream Spray

A Cif Power Cream spray-k ötvözik a Cif súrolókrém erejét a spray formátumnak köszönhető kényelmes és egyszerű használattal. A termékcsalád tagjai sokoldalúan használható tisztítószerek, legyen szó csempéről, műanyagról, üvegről, rozsdamentes acélról vagy konyhapultról, vízszintes vagy függőleges felületről, rejtett zugokról. A különféle szennyeződéseknek és felületeknek megfelelően válassza a legmegfelelőbb terméket a termékcsaládból!

Cif Inox Spray

A 2007-es évben került bevezetésre a Cif Inox termékcsalád, amely a rozsdamentes acél felületek tisztítására specializálódott. Polírozó részecskéinek köszönhetően nemcsak tisztítja, hanem ápolja is a rozsdamentes acél felületeket.

Cif Actifizz - Ocean & Lemon

Pezsgő formulájának köszönhetően kis erőfeszítéssel, könnyedén és látványosan távolítja el a hétköznapi, mindennapos szennyeződéseket. Amint feltűnik egy koszfolt, csak fújjunk rá a Cif Actifizz-ből, és már le is lehet törölni!

Cif Sütő & Grill Tisztító Spray

A zsíros, ráégett ételmaradékok a legmakacsabb konyhai szennyeződések közé tartoznak. Ezekre a szennyeződésekre kínál megoldást a Cif Sütő & Grill Tisztító Spray!