A súrolókrém története

Cif termékek Magyarországon

A Cif termékcsalád története Magyarországon 1993 márciusában a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot.

A Cif pályafutása az ötvenes évek végén kezdődött, amikor a súrolókrémek még nem terjedtek el széles körben. Alapanyaga eredetileg egy egészen más jellegű kutatás eredménye volt, mely során a kutatók véletlenül fedezték fel ezt a krém állapotban is stabil összetételű tisztítószert.

A hatvanas években a technológiát alaposan tanulmányozták és tökéletesítették. Végül a súrolókrém a boltokban is megjelent. A hatvanas évek végére a fogyasztók is elismerték a Cif súrolókrémek nagy előnyét, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak.

A kilencvenes években a termék összetételének módosításának köszönhetően tisztító hatása még erősebb lett. A további folyamatos fejlesztések pedig az ezredfordulóra egy még sűrűbb, modernebb súrolókrémet eredményeztek. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray formátumban is megtalálható.