Skip to content
Egy férfi egy szép épületet tisztít, és közben mosolyog.

Hozd vissza az örömöt a környezetedbe

Küldetésünk a közösségi élettereink szépségének helyreállítása, biztonságos és boldog környezetet teremtve. Nézd meg, hogyan szépíti a lakóterünket a Ragyogjon Magyarország! program.

A szépség hatása a jólétünkre

A szépség serkenti a pozitív érzelmeket és a fizikai jólétet. Amikor a számunkra fontos közösségi terek visszanyerik eredeti szépségüket, növekvő örömöt, elkötelezettséget és büszkeséget érzünk. A Cif-nél a küldetésünk, hogy helyreállítsuk otthonaink és környezetünk szépségét; szerintünk ez a legjobb módja a közösségek gyarapodásának. Mondj búcsút a Csúfnak és köszöntsd a Szépet!

 • szív ikon - cif közösség

  Fogjunk össze

  A közösségi önkéntes munka révén nem csak lakóhelyünk szépségét állíthatjuk helyre, hanem a helyi közösséghez is közelebb érezzük magunkat.

 • vidám nap ikon - cif közösség

  Szerezzünk örömet

  Rendezett környezet – elégedett lakók. Ilyen egyszerű örömöt szerezni a környékbelieknek, és javítani a helyiek jólétét!

 • ház ikon - cif közösség

  Változtassunk együtt

  A Ragyogjon Magyarország! program már több mint 2000 ember életterét varázsolta újjá, és 6 helyszín kapta vissza eredeti vonzerejét. De még csak az út kezdetén állunk.

 • virágcserép ikon - cif közösség

  Szükségünk van rád

  Eddig 115 önkéntessel dolgoztunk együtt, akik fantasztikus munkát végeztek. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, és még több közösség életébe hozzunk pozitív változást, szükségünk van a támogatásodra.

Készen állsz a környezeted megszépítésére?

 • Önkéntesek megtisztítanak egy játszóteret.

  Vegyél részt a közeledben lévő tisztítási projektekben

  Válogass bátran a közelgő eseményeink között, és csatlakozz a Cif Ragyogjon Magyarország! programhoz egy számodra fontos helyszínen. Vegyél részt, és segíts helyreállítani a szépséget és örömöt a környezetedben.

  Közelgő események

Nézd meg, mit tisztítottunk meg legutóbb