Skip to content

 

Nevezz be egy helyszínt

A Cif Ragyogjon Magyarország program célja – a sötét és mocskos folyosók kitakarításától kezdve az épületrehabilitáción át a városi közösségfejlesztésig – az, hogy visszahozzuk az örömöt, büszkeséget és bizalmat az épített környezetünkbe. Ha úgy gondolod, hogy környezeted csak jól járhat az ilyen kezdeményezésekkel, kérlek, tudasd velünk! Nevezz be még ma egy helyszínt, hogy minél több honlaplátogató megismerhesse, illetve támogathassa a jelentkezéseteket, s így lakóhelyed is bekerüljön a Cif által megszépített területek sorába.

 

* Kötelező mező

Részletek a helyszínről

Írj röviden a benevezett helyszínről és arról, hogy miért érdemli meg a figyelmet

Ossz meg egy képet az általad megtisztítani kívánt helyszínről a kép alábbi URL linkjének a beillesztése révén (csak WeTransfer linket tudunk elfogadni). Ha azt szeretnéd, hogy csapatunk inkább emailben kérje tőled a képet, hagyd üresen a következő mezőt.

Minden helyszín javaslatnak:

  • alkalmasnak kell lennie online megjelenítésre és közzétételre, szigorúan mellőzve az obszcén vagy illetlen tartalmakat (beleértve - egyebek mellett - a meztelenséggel kapcsolatos, pornográf vagy profán elemeket is), a gyalázkodó állításokat, szavakat vagy szimbólumokat, amelyek általánosságban vagy egyénileg bántóak lehetnek az egyes faji, vallási, szexuális és egyéb társadalmi csoportokra nézve, továbbá nem tartalmazhatnak személyeknek, vállalatoknak és egyéb szervezeteknek szóló fenyegetéseket, illetve nem sérhetik a törvényt, az érvényes szabályokat és a közösségi normákat;
  • az Unilever/Cif kivételével nem tartalmazhatnak semmilyen terméket vagy azokra történő utalást, sem bármely harmadik félre vonatkozó márkát vagy logót, kivéve, ha mindez csupán véletlenszerűen történt, nem túlzottan kirívó, és ily módon nem okoz tisztességtelen előnyt egy harmadik félhez köthető kereskedelmi márkának;
  • a jelentkező saját munkája kell, hogy legyen, és nem sérheti mások szerzői jogait;
  • ha a jelentkezőn kívül más személyek nevét vagy képmását tartalmazza, a jelentkezőnek rendelkeznie kell az érintettek engedélyével e nevek vagy képmások felhasználására a jelen promóció céljából. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a helyszín megválasztása a Cif döntése alapján, illetve szavazással történik, továbbá - szükség esetén - előzetes munkabiztonsági ellenőrzés és munkaengedély meglétének a függvénye. A projektek kiválasztása 2020. június 1-jén történik, az eredményeket pedig 2020. június 2-ig tesszük közzé a honlapunkon.