Felület tisztítása: Mosható / Lakkozott fa

Hogyan tisztítsunk mosható/lakozott fa felületeket?

A fából készült padló barátságos eleganciát biztosít otthonunknak, kivéve, ha lábnyom vagy kosz éktelenkedik rajta. Tartsa a padlóját csillogóan tisztán a Cif alkalmazásával:

  1. Válasszon ki egy Cif terméket az ajánlásaink közül – a Cif Brilliance Chamomile padlótisztító kifejezetten arra készült, hogy a fa padló tisztítása a lehető legkönnyebb legyen az Ön számára!
  2. A fa egy érzékeny felület, a kosz könnyen meglátszik rajta. Érdemes kipróbálnia a tisztítószert először egy kis rejtett területen annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, a fa nem fog elszíneződni.
  3. Porszívózza vagy söpörje fel a lehullott piszkot és port a padlóról.
  4. Követve a terméken szereplő használati utasításokat, hígítsa fel a választott terméket egy vödör vízben és alaposan mossa fel vele a fapadlót.
  5. Ha makacs foltokkal küzd, próbálja a foltot alaposan áttörölni egy teli kupaknyi hígítatlan padlótisztító alkalmazásával.
  6. Hagyja a padlót magától megszáradni. Ha hígítatlanul használta a terméket a padlón, akkor területet tiszta, meleg vizes felmosóval át kell törölni.

A fa rendszeres tisztítása segít megtartani a meleg színeket és a természetes mintákat, így egy gyönyörűen tiszta, mindig lenyűgöző végeredményt kapunk.