Skip to content
Egy férfi egy szép épületet tisztít, és közben mosolyog.

Küldetésünk

Tiszta környezetben mindannyian jobban érezzük magunkat. Célunk a Cif-nél, hogy közösségi élettereink megtisztítása révén milliók jólétén javítsunk.

Városaink és otthonaink szépségének helyreállítása

 • Shiny, clean house

  Környezetünk jelentősége

  Városaink állapotának romlása miatt az utcáink sokszor piszkosak és lehangolóak, ami boldogtalanságot és bizonytalanságot szül. A Cif-nél úgy véljük, hogy senkinek sem szabadna ilyen környezetben élnie, ugyanis ez negatív hatással van a jólétünkre.

 • Smiling icon

  A szépség hatása a jólétre

  Tudományosan bizonyított, hogy az esztétikus látvány pozitív érzelmeket és a fizikai jólétet vált ki. A Cif-nél hisszük, hogy a közösségi terek eredeti szépségének visszaállítása növeli az örömöt, az elkötelezettséget és a büszkeséget.

 • Icon of a group of people

  Széleskörű hatás

  A Cif a közösségi terek megtisztítása és eredeti szépségének helyreállítása révén javítja városaink közállapotát, így támogatni tudja az Egyesült Nemzetek fenntartható fejlődési céljait, elsősorban a 11. célt, vagyis a városok és emberi lakóhelyek befogadóvá, biztonságossá, ellenállóvá és fenntarthatóvá tételét.

A Cif márkáról: a szépség helyreállításának története

A Cif 1969-ben fejlesztette ki első termékét azzal a határozott céllal, hogy felfedje otthonunk valódi szépségét. A Cif súrolókrém ígérete, hogy még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, miközben kíméletes a felületekkel szemben.

Önkéntesek ablakot tisztítanak.
Egy hölgy mosolya visszatükrőződik a gyönyörűen tiszta felületen.

A Cif azóta is változatlan elszántsággal, innovatív módon törekszik a legmagasabb szintű eredményre: a sérülések, csíkok és egyéb termékmaradékok nélküli tisztítás élményére. Termékeinkkel bárki gyönyörű eredményeket érhet el, örömet szerezve ezáltal otthonunkban és tágabb környezetünkben. Mondj búcsút a Csúfnak, és köszöntsd a Szépet!