Skip to content
Cif termékportfólió

Szép környezet Cif tisztítószerekkel

Szép környezetben mindannyian jobban érezzük magunkat. A Cif tisztítószerek segítenek helyreállítani otthonunk és környezetünk szépségét, örömet szerezve az ott élőknek.

Ismerd meg a Cif tisztítószereit!

Olyan fürdőszoba tisztítószert keresel, ami olyan csillogóvá varázsolja a csapokat, hogy a saját mosolyodat is láthatod a tükörfényes felületen? Vagy olyan konyhai spray-t, amely visszaállítja a sütőd szépségét? Netán padlótisztítót, ami ragyogó csillogást és intenzív frissességet hagy maga után? Ne keress tovább!

Cif súrolókrémek

Cif súrolókrém

A mára vitathatatlanul klasszikussá vált, multifunkcionális Cif súrolókrém kíméletes a felületekkel, de kíméletlen a makacs szennyeződésekkel. A Cif súrolókrém áthatol a makacs szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkő lerakódások; állagának köszönhetően könnyű leöblíteni, így hamar élvezheti a tökéletesen ragyogó tisztaságot.

Cif spray portfólió

Cif spray

Kiváló hatékonyságot vársz a konyhai és a fürdőszobai tisztítószerektől a makacs foltok ellen? Próbáld ki a Power & Shine termékcsalád fürdőszobai és konyhai tisztítószereit, amelyek hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket az otthonodban, legyen szó szappanlerakódásról és vízkőnyomokról, vagy zsíros szennyeződésekről. A Cif Antibakteriális Spray pedig elpusztítja a baktériumok és az influenza vírusok 99.9%-át, megsemmisíti a Salmonella, az MRSA, az E.Coli és Listeria baktériumokat és az influenza vírusokat, beleértve a H1N1-t.

Elfogyott a kedvenc Power & Shine spray-d? Használd újra a Cif spray flakonodat az ecorefill utántöltőnk segítségével. Koncentrált formulájának köszönhetően ugyanolyan csillogó eredményt érhetsz el, mint ahogy a Power & Shine spray-k esetében megszokhattad. Az ecorefill utántöltők csomagolása 75%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz, mint a Cif Power & Shine spray flakonok, és a környezet mellett a pénztárcádat is kíméli.

A természetesség híve vagy? Használd Természet receptje termékeinket 100% természetes eredetű vízkőoldó és zsíroldó hatóanyagokkal, amelyek 100% újrahasznosított anyagból készülő flakonban érhetők el.

Speciális felületekre, az igazán makacs szennyeződésekhez pedig a Perfect Finish Vízkőoldó, Sütő és Grill tisztító, és Inox spray-t ajánljuk.

Cif általános tisztítószerek és padlótisztítók

Cif általános tisztítószer és padlótisztító

Tárd fel otthonod rejtett szépségét padlótisztítóink segítségével. A Cif Brillance általános tisztítószereink nappali és konyhai padlótisztítóként egyaránt tökéletesek, míg a speciális változatok, mint például a Cif Expert fürdőszobai padlótisztító, segít higiénikus tisztaságot varázsolni a fürdőszobába, eltüntetni a víz-, szappan- és vízkőnyomokat, csillogóvá tenni a padlót.

Cif Természet receptje törlőkendő

Cif törlőkendő

A kényelmes tisztító megoldás: higiénikusan tisztító törlőkendőnk visszaállítja a mindennap használt felületek szépségét. Biológiailag lebomló törlőkendőnk nem tartalmaz műanyagot, klóralapú fehérítőszert és alkoholt.

Cif kézi mosogatószerek

Cif kézi mosogatószer

Kiváló zsíroldó hatású mosogatószer-család, amely gyengéd és kíméletes a kézhez, de kíméletlen a zsíros szennyeződésekkel szemben.